Publisert

El-BIL lader

Pulsar Plus

Enkel i bruk
Pulsar Plus er perfekt for deg som ikke har brukt ladere før. Den er så enkel å bruke at du ikke engang trenger å lese bruksanvisningen.

Liten, men kraftig.
Pulsar Plus kombinerer høy ytelse med kompakt størrelse. Den har alle funksjoner du trenger, samtidig som den er kompakt og tar seg godt ut.

Mobil tilkobling
Muliggjør kommunikasjon mellom Wallbox og myWallbox-ladeplattformen ved hjelp av mobilt nettverk. For oppdatert og synkronisert data i sanntid.

Statuslys
Et statuslys vil vise om Pulsar Plus enda lader bilen, eller om bilen er fulladet.

Power Boost
Måler strømforbruket ditt og overfører resten til bilen. Power Boost justerer automatisk kraften og gir deg den best mulige ladeopplevelsen.

Wi-Fi-tilkobling, PowerBoost og DC-vern (jordfeilbryter). Kan også settes opp i borettslag med lastbalansering og flerbrukerløsning.
Laderen støtter alle løsninger fra 1-fase/6A/1,4kW opp til 3-fase/32A/22kW. Kompatibel med både IT-nett 230V og TN-nett 400V.

PowerBoost

Høy ladeeffekt selv med liten hovedsikring
Energiforsyningen til en husholdning er begrenset. Med dynamisk lastbalansering kan man optimalisere ladingen uten at man må oppskalere el-forsyningen.

Med PowerBoost får man maksimal utnytting av ledig kapasitet i huset fordi laderen tildeles mer strøm når forbruket ellers er lite.

Unngå store kostnader ved effekttariff
El-selskapene kan på sikt innføre effekttariff. Det vil si at man blir belastet etter det høyeste forbruk i måneden. PowerBoost kan brukes for å unngå topper i forbruksmønster ved å stille ned ladeeffekten når man har høyt forbruk andre steder i huset.

Ideell løsning for borettslag
Med PowerBoost kan ledig kapasitet om dagen og natten utnyttes og da unngår man store investeringer i infrastruktur.

Slik fungerer Power Boost – dynamisk strømjustering
Power Boost er et smart ladesystem, som arbeider med en ekstra enhet som gjør det mulig å måle og regulere maksimal ladestrøm til enhver tid.

Laderen tar hensyn til at energiforsyningen til en husholdning er begrenset, og at når alt for mye energi blir brukt (for mange elektriske apparater som bruker strøm samtidig), kan det føre til at hovedsikringen ryker. Med Power Boost vil dette bli forhindret fordi laderen automatisk optimaliserer den beste ladestrømmen avhengig av tilgjengelig strøm.