Publisert

Sjekk ut våre rykende ferske brosjyrer!

Velkommen til en verden av lys!

Les våre nyeste brosjyrer, skreddersydd for både bolig- og industribelysning.
Vårt mål er å inspirere deg med de tipsene og løsningene du trenger for å skape de beste belysningsløsningene for både bolig og industri.

Våre brosjyrer er nøye utformet for å være brukervennlige og informative, slik at du enkelt kan finne den belysningsløsningen som passer best for dine behov. De inneholder:

  • Energieffektive og bærekraftige løsninger:
    Oppdag hvordan våre produkter kan hjelpe deg med å redusere energiforbruket og samtidig tilby høy kvalitet og lang levetid.
  • Praktiske tabeller for enkel utskifting:
    Se hvilke av våre LED-produkter som kan erstatte eksisterende lysstoffrør, noe som gjør overgangen til moderne belysning både enkel og effektiv.
  • Anbefalinger og forslag:
    Få inspirasjon med detaljerte forslag til belysningsplaner, installasjonstips og ideer for optimal plassering av downlights, LED-strips og spotbelysning for å skape en koselig og funksjonell atmosfære i hjemmet.

Utforsk våre brosjyrer og finn inspirasjonen og rådene du trenger for å skape de beste belysningsløsningene.

Boligbelysning:

Vår boligbrosjyre gir en detaljert gjennomgang av belysningsløsninger som du kan tilby dine kunder for å skape en koselig og funksjonell atmosfære hjemme.

Her finner du spesifikasjoner og installasjonstips for downlights, LED-strips og spotbelysning, som er ideelle for ulike rom og behov.

Utforsk smarte og energieffektive løsninger som gir enkel installasjon, høy kvalitet og lang levetid, slik at du kan tilby de beste løsningene til dine kunder.

Industribelysning:

Oppdag våre toppmoderne LED-belysningsløsninger skreddersydd for krevende industrimiljøer. Vår industribrosjyre dekker alt fra kraftige armaturer til linsesystemer som gir optimal belysning på både høye og lave takhøyder. Dette sikrer perfekt lysfordeling mellom reoler og i åpne områder, noe som forbedrer både sikkerhet og produktivitet. Våre energieffektive LED-produkter er også en bærekraftig løsning som reduserer energiforbruket.

I brosjyren finner du også en tabell som viser hvilke av våre produkter som kan erstatte eksisterende lysstoffrør, slik at overgangen til moderne, miljøvennlig belysning blir enkel og effektiv.

Bestill en kostnadsfri brosjyre, eller last ned en elektronisk PDF (FDV)