Zaptec Pro

Zaptec Pro

Toppmodellen av elbilladere

En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsanlegg, i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg. Zaptec Pro er en oppgradering av markedets smarteste og mest fleksible ladestasjon!

Zaptec Pro kommer nå i en enda mer robust finish med selvlukkende lokk. Oppgradert med 4G som sikrer en sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene til enhver tid. Med 4G i ladestasjonen kan du få en rimeligere installasjon av ladesystemet uten bruk av ekstra nettverksløsninger.

Zaptec Pro har nå støtte for Plug & Charge (ISO15118) slik at du i fremtiden kan få en enda raskere ladeopplevelse når bilene kan kommunisere direkte med ladestasjonen.

Zaptec Pro

 

• 66% bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig.

 

• Enkelt å legge til ladestasjoner ved behov for flere.

 

• Gratis administrasjonssystem og mulighet for betalingstjenester.

Hvordan fungerer lading av flere elbiler i en felles garasje med last- og fasebalansering?

Det er både enkelt og smart å investere i elbillading. Zaptec har utviklet en helt spesiell måte å balansere mellom enfase- og trefaselading.

Dette gjør at ladesystemet kan utnytte den tilgjengelige strømmen mer effektivt enn andre ladestasjoner. Det gir deg opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har.

Med en ladefart på 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time. En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg.

Parkering med ladestasjon for elbiler?

Den beste ladeløsningen for offentlige parkeringsplasser. Ladestasjoner som oppfyller strenge krav til kvalitet og funksjoner. Parkeringsforskriften stiller krav om lademuligheter på parkeringsplasser der det tilbys parkering mot betaling eller med tidsbegrensning.

Laderen som er utviklet for leilighetsbygg.

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av det sikreste ladesystemet på markedet. Du unngår store, kostbare investeringer, fordi vi utnytter strømmen opptil 66 prosent bedre enn alt annet på markedet. Det betyr at ladesystemet klarer å lade flere elbiler enn andre ladeløsninger – til en raskere ladehastighet.

Enkelt å lade på flere steder i løpet av arbeidsdagen

I dag trenger bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen på forskjellige steder i løpet av arbeidsdagen, enten det er på byggeplassen eller ved kontoret. Her kan både strømnettet og kapasiteten variere. Med Zaptecs unike og patenterte teknologi kan vi tilby en smart og kraftig ladestasjon for bedrifter som tilpasser seg strømnettet, og fordeler all tilgjengelig strøm til de elbilene som er koblet på. Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten Zaptec Portal. Å lade elbilen på jobben har aldri vært enklere!