Om Betek

Betek Norge AS er ett 100% eiet firma av EL-PROFFEN kjeden. Alle Betek sine produkter selges eksklusivt til EL-PROFFENs medlemmer.
Fra den spede begynnelse som produsent av bokser har Betek i dag utviklet seg til å bli en betydelig leverandør i EL-PROFFEN kjeden innen
produktsegmentene installasjonsmateriell og belysning.
Betek sine produkter kjennetegnes ved høy kvalitet, montasjevennlighet og tiltrekkende design.

RASKE FORBEDRINGER
Betek refereres gjerne til som montørens eget merke hvor vi hele tiden skal tilstrebe kort vei fra forslag til endring og frem til nye og bedre produkter.
Vår viktigste ressurs – våre ansatte, innehar bred teknisk kompetanse, enten du er i kontakt med vårt inne apparat eller salgsteam.
Siden kundene alltid er i fokus hos oss, er EL-PROFFEN sin leverandørundersøkelse en del av vår hverdag. På den måten kan vi hele tiden jobbe målbevisst for å gjøre medlemmene fornøyde.

RÅDGIVNING
Betek kan bistå med teknisk assistanse under hele prosessen ved implementering av våre produkter.
Rådgivning er en naturlig del av vårt bidrag til EL-PROFFENs medlemmer. Betek holder kurs innen lysdesign og lysberegning for EL-PROFFENs medlemmer.

MILJØ
Betek Norge AS er Miljøfyrtårnsertifisert, har høyt fokus på hva vi kan gjøre for å ta vare på miljøet og jobber kontinuerlig med å finne miljøvennlige løsninger innen produksjon og emballering. 

Bedriften var i 2021 gjennom en omfattende prosess for å bli kvalifisert til Miljøfyrtårn. Vi har et bevisst forhold til våre fotavtrykk og har etablert nye miljøvennlige rutiner og mål for at vår virksomhet skal bli enda mer bærekraftig. Vi stiller høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere, og sammen skal vi bidra til en bærekraftig hverdag.

OM MILJØFYRTÅRN
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøfyrtårn-sertifisering er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.

Gjennom et digitalt system får virksomheter konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre sine miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjør og transport. Dette gir virksomhetene gode forutsetninger for å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. 

Miljøfyrtårn-ordningen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn

TESTING OG GODKJENNING
Betek bruker Nemko som godkjenningsorgan på våre innstallasjonsprodukter.
All produktutvikling skjer ved vårt hovedkontor i Kristiansand. Produktene testes og sertifiseres etter de til enhver tid gjeldende normer.
Samtlige produkter gjennomgår i tillegg omfattende tester i eget testlaboratorium.

BESTILLING OG LEVERING
I vårt sortiment finner du produkter til bolig, offentlige bygg og industribygg.
Våre produkter kan bestilles via vår hjemmeside, SmartPrice, e-post, telefon, Handyman eller SpeedyCraft.
Alle våre varer sendes fra vårt lager i Kristiansand. Vi leverer også til prosjekter, ta kontakt for pris.

IDÉ TIL FORBEDRING?
Vi ønsker å tilby produkter som er best mulig egnet. For å få til dette er vi avhengig av deres tilbakemeldinger.
Har du forslag – ta kontakt med oss.

PROSJEKT OG LYSBEREGNING
Vi gir tilbud på prosjekter og lysberegner, dokumenter og henvendelser kan sendes inn til: prosjekt@betek-norge.no eller ta kontakt på telefon 38 53 15 00